Mit navn er Espen Wirenfeldt Olesen.

Jeg arbejder med at hjælpe mennesker med stress og angst så du kan få en varig forandring og et godt liv, med glæde og overskud.

Min mission
Jeg har designet et forløb 4 Trins pakken, så det tilpasses netop dig ,hvor der tages forbehold i, hvor du er i dit liv nu.

Jeg har designet et forløb 4 Trins pakken, så det tilpasses netop dig ,hvor der tages forbehold i, hvor du er i dit liv nu.
Vi er alle forskellige og derfor skal behandles forskelligt.

Mit udgangspunkt er at redskaber og metoder skal være enkle, forståeligt, struktureret og handlingsorienteret for alle.
I forløbet vil der blive brugt forskellige behandlingsformer som hypnose/hypnoterapi, coaching, tanketræning, metakognetive tekniker. Altsammen for at give dig den bedste behandling og det bedste resultat og en varig forandring, til et godt liv.

Endvidere er det min overbevisning, at krop, sind og mindset hænger sammen, derfor tager jeg også udgangspunkt i alle 3 aspekter.

Om mig
Jeg var i mange år ansat ved DSB/Banedanmark, hvor jeg arbejdede med mennesker under pressede situationer, og. allerede dengang søgte jeg viden om stress, angst samt metoder og værktøjer til at hjælpe mig selv og andre med.

2013 Startede jeg uddannelsen og blev jeg 5path hypnotisør og selvhypnose instruktør og begyndte at arbejde fuldtid med hypnose. Efterfølgende har jeg taget kurser i hypnose og coaching og NLP i ind- og udland ved nogle at de dygtigste indenfor deres område. Dette er kommet mine klienter til gode i mange år efterhånden.

Jeg sørger hele tiden for at udvikle mig som menneske ,samt uddanne mig og opkvalificere min viden og færdigheder indenfor mit arbejdsområde.

Mit navn er Espen Wirenfeldt Olesen.

Jeg arbejder med at hjælpe mennesker med stress og angst så du kan få en varig forandring og et godt liv, med glæde og overskud.

Min mission
Jeg har designet et forløb 4 Trins pakken, så det tilpasses netop dig ,hvor der tages forbehold i, hvor du er i dit liv nu.

Jeg har designet et forløb 4 Trins pakken, så det tilpasses netop dig ,hvor der tages forbehold i, hvor du er i dit liv nu.
Vi er alle forskellige og derfor skal behandles forskelligt.

Mit udgangspunkt er at redskaber og metoder skal være enkle, forståeligt, struktureret og handlingsorienteret for alle.
I forløbet vil der blive brugt forskellige behandlingsformer som hypnose/hypnoterapi, coaching, tanketræning, metakognetive tekniker. Altsammen for at give dig den bedste behandling og det bedste resultat og en varig forandring, til et godt liv.

Endvidere er det min overbevisning, at krop, sind og mindset hænger sammen, derfor tager jeg også udgangspunkt i alle 3 aspekter.

Om mig
Jeg var i mange år ansat ved DSB/Banedanmark, hvor jeg arbejdede med mennesker under pressede situationer, og. allerede dengang søgte jeg viden om stress, angst samt metoder og værktøjer til at hjælpe mig selv og andre med.

2013 Startede jeg uddannelsen og blev jeg 5path hypnotisør og selvhypnose instruktør og begyndte at arbejde fuldtid med hypnose. Efterfølgende har jeg taget kurser i hypnose og coaching og NLP i ind- og udland ved nogle at de dygtigste indenfor deres område. Dette er kommet mine klienter til gode i mange år efterhånden.

Jeg sørger hele tiden for at udvikle mig som menneske ,samt uddanne mig og opkvalificere min viden og færdigheder indenfor mit arbejdsområde.

Jeg er medlem af FORENING FOR HYPNOTISØRER OG HYPNOTERAPEUTER I DANMARK

Jeg er medlem af FORENING FOR HYPNOTISØRER OG HYPNOTERAPEUTER I DANMARK