Referencer

Referencer fra kunder:

Tusind tak.
Jeg vil gerne sige mange gange tak for hjælpen. Jeg kom for at få hjælp mod overspisning. Jeg ved nu at jeg har spist p.g.a. en følelse af ikke at være god nok, noget jeg har fået at vide af mange, og jeg har fundet mig i at blive behandlet dårligt hele mit liv. Men det er slut nu !

Dårlig søvn – tog sovepiller 3 gange om ugen – tankemyller – deprimeret – ikke god nok, samt vrede og bitter på mange mennesker.
Jeg har boet i min lejlighed i 3 år uden at få pakket ud.
Espen har hjulpet mig, så i dag har jeg det rigtigt godt, og fået styr på mit liv.

Nu er det slut med tankemylder og jeg sover rigtigt godt nu uden sovepiller, og jeg har tilgivet de mennesker som har været onde mod mig; ikke for deres skyld, men får min skyld, så de oplevelser har ingen påvirkning mere.
Jeg har det bare så godt, og jeg kan sige fra hvis jeg bliver presset, og jeg spiser kun når jeg er sulten, og jeg har fået styr på min lejlighed og mit liv.

Tusind tak Espen.

Med venlig hilsen Jonna – Esbjerg d. 12. august 2017.

Hypnose fik min migræne og rygsmerter væk.
Espen fik min voldsomme migræne væk efter 6 sessioner. Migræne har jeg haft i 33 år, og det var så voldsomt at jeg lå og vred mig i sengen mange gange i måneden.
Jeg er født med en rygskade. Som 9 årig klagede jeg over, at jeg havde ondt i ryggen (vokseværk blev der dengang sagt). Men det viste sig at der manglede en kugle inde i ryggen, som der ikke kan gøres noget ved.

Jeg har haft voldsomme smerter i 50 år. Espen har fået dem væk.
Mit tlf. nr. kan fås ved henvendelse til Espen.
Kan kun anbefale Espen.

Med venlig hilsen Kirsten L.

Flyskræk.
Jeg har fået det så godt efter hypnose, hos Espen i Torvegade. Jeg har haft flyskræk i over 25 år – men det er slut nu.
Før kunne jeg ikke glæde mig til at komme på ferie, og jeg var bange for flyveturen, og jeg var panisk angst inden og under flyveturen.
I dag glæder jeg mig hver gang – allerede når jeg har bestilt billetten.

Hypnose er bare rigtigt dejligt og effektivt.

Dorthe Svendsen – Esbjerg d. 6. juli 2015.