Erhverv

Hjælp medarbejderen med problemet .

NLP og Coaching
Coaching foregår typisk som et fysisk møde der varer mellem 45 min og tre timer. Men mange er også glade for telefoncoaching eller coaching via elektroniske medier. Coachen har ansvaret for at styre samtalen fremad, primært ved hjælp af spørgsmål. Coachen er ikke-dømmende og neutral og har ingen anden dagsorden end at være et professionelt redskab til at styrke processen fremad, uanset målet. Du kan forvente at coachen indleder med at afklare forskellige praktiske forhold og rammer for forløbet, ligesom du vil have mulighed for at stille spørgsmål.

Hypnose og arbejdsglæde
Danmark ligger i top sammenlignet med resten af verden, når det kommer til arbejdsglæde. Men arbejdsglæden bliver kun ved med at være høj, hvis du arbejder aktivt med den. Det kan blandt andet gøres med foredrag, hvor det belyses, hvad der “dræber” arbejdsglæden og hvordan dette undgås. Det kunne f.eks. være enkelte medarbejdere som, brokker sig lige lovligt meget. Ved at sætte ind over for dette, kan arbejdsglæden højnes blandt alle medarbejderene. Høj arbejdsglæde er lig høj produktion, så derfor vil det altid kunne betale sig, at investerer i dette.

Priser erhverv 
Vi tilbyder en pakke med 5 sessioner+7path selvhypnose og materiale til den fordelagtige pris af ialt kr. 5.600,- eks moms.